събота, 14 май 2016 г.

Liebherr bg или защо да изберем Либхер България?

Либхер България през последните две десетилетия успя с цената на много големи усилия да премине през конкуренция, за каквато никой дори не желае и да мисли.
Защо да изберем Liebherr.bg ?

Днес немският производител на хладилна техника изплува над всички останали, превръщайки се в най-важният участник на пазара за хладилници в България.

Либхер България или както ще я наричаме в тази статия Liebherr bg е най-предпочитаната марка днес, а причините за този резултат са основно няколко.

Liebherr bg предлага най-достъпните уреди на пазара. Цените са наистина изключително добри и никоя друга марка не може да се конкурира за това място, което вече е заето от Либхер.

Ако търсите евтини уреди, може би ви тревожи тяхното качество. Тук отново не бива да се тревожите, защото Liebherr bg предлага изключително високо качество.

В този случай единственото за което трябва да мислите дали съответния уред, който сте си избрали, съответства на вашите реални потребности или просто става дума за моментно настроение.

Причината поради която Liebherr bg предлага най-ниските цени на пазара е много проста. Предвид изключително голямото търсене на хладилна техника от тази марка, Либхер са преместили част от производството си в България.

По тази причина, днес компанията предлага на родния пазар уреди произведени в страната. Тук голяма роля играе по-ниската работна заплата в България, както и липсата на необходимост от транспорт до нашата страна.

Съчетано с изключителната оптимизация на разходите за производство и реклама, Liebherr bg успява да постигне цени, които не са постижими от други производители.

Често хората задават въпроса дали Liebherr bg все още гарантира немско качество когато се произвежда в България.

Истината е, че уредите произведени в България преминават през същия контрол, през който преминават и онези, които се произвеждат в Германия.

По тази причина е изключително важно да се подчертае, че Liebherr bg предлага качество абсолютно равностойно на уредите, които са произведени в Германия.

Освен цени и качество, Liebherr bg предлага уреди, които ще ви служат много дълго и ще ви бъдат от полза докато вие сами не решите да ги подмените.

Всичко това се гарантира от някои от най-добрите експерти в производството на хладилна техника в Европа и прави марката Либхер най-предпочитана и желана.

Няма коментари:

Публикуване на коментар