петък, 3 юни 2016 г.

Какво представлява Liebherr cp 3523

Хладилник Liebherr cp 3523 е един от най-търсените модели хладилници на немската марка Либхер към момента. Уредът минава за по-луксозен, макар че е далеч като цена от най-скъпите модели на пазара. И все пак това, което го отличава е, че той притежава абсолютно всичко, от което можете да се нуждаете.

Leibherr CP 3523
Уредът Liebherr cp 3523 успешно съчетава хладилник и фризер две в едно. Частта отделена за фризер е малко по-малка и съответно заема малко над 40% от общата площ на уреда. Хладилното отделение е по-голямо и благодарение на специалната подредба на рафтовете има внушителен капацитет.

За да бъде използването на Liebherr cp 3523 по-удобно за клиентите двете отделения на уреда, хладилното и фризерното, имат отделни врата. Така не е необходимо да отваряте фризера когато посягате да вземете нещо от хладилника и обратното - да губите студенината на хладилника докато ровите във фризера.

Вратата на хладилното отделение на Liebherr cp 3523 има голям капацитет на вместимост и може да поеме повече продукти и напитки, отколкото можете да си представите дори. Освен това, тя е силно устойчива на натоварване и това, че на нея ще има по-голямо количество храни и напитки ни най-малко не натоварва уреда.

Уредът Liebherr cp 3523 е сред моделите, при които електрониката заема по-голяма част. Така например, хладилникът е със система смарт фрост, което означава, че вие няма да имате грижи по неговото размразяване и това вече няма да отнема ценно време от вашия натоварен график.

Освен това неговата светлинна сигнализация може да ви уведоми какво е състоянието на уреда, каква е температурата в момента и други подобни. Много информация можете да получавате също така и от дисплея на Liebherr cp 3523, от където ще получавате актуални данни за момента.

Хладилникът Liebherr cp 3523 е висок 182 сантиметра, което го поставя някъде по средата между средните и големите хладилници. Интелигентното разположение на рафтовете и кутиите в уреда обаче прави неговата вместимост съизмерима с тази дори на най-големите хладилници в търговската мрежа.

Уредът е изключително лесен и удобен за поддръжка. Той е покрит с неръждаема стомана, което позволява да го използвате и почиствате много интензивно за дълъг период от време без това да оказва какъвто и да било отрицателен ефект върху неговата изключително издръжлива на амортизация повърхност.

Няма коментари:

Публикуване на коментар