понеделник, 16 май 2016 г.

Либхер - цени на хладилници и фризери

Когато ще купуваме хладилник или фризер две неща са от най-голямо значение. Първо, изключително важно е да потърсим качествен и надежден уред от обещаваща марка, защото само така ще сме спокойни, че няма да се наложи скоро да го подменяме или ремонтираме.

Цени на хладилници и фризери Liebherr

Второто, което е от също толкова голямо значение е цената на уреда. Важно е той да бъде на разумна цена, защото дори и най-качественият уред не си струва да бъде купуван ако е прекалено скъп. Все пак парите на са предназначени за да ги похарчим изцяло за хладилници.

При марката Либхер цени можем да открием всякакви и интервалът между най-евтините и най-скъпите модели може да варира около 9 - 10 пъти, което е доста нетипично за хладилната техника.

Причината за това е, че Либхер предлага едни от най-луксозните модели хладилници и фризери на пазара, но също така и някои от най-ниските възможни цени в търговската мрежа.

Ако трябва да представим ценовия диапазон по-прецизно, при най-евтините модели хладилници Либхер цени от около 300 или 400 лева са нещо, което не е невъзможно да се открие. Това е под прага на повечето други марки и действително е по джоба на повечето хора.

Ако пък трябва да говорим за най-скъпите модели хладилна техника на Либхер цени от между 2 и 3 хиляди лева не трябва да ви изненадват, като не е изключено да попаднете дори и на нещо, което да е още по-скъпо.

Разбира се, качеството при всички модели е неизменно. Не е правилно да си мислите, че ако имате хладилник за 500 лева той ще бъде по-здрав от уред, който се продава в търговската мрежа за 1500 лева.

Разлика между различните уреди действително има, но качеството е неизменно и не се променя. Това което всъщност е различно е броят и количеството на допълнителните екстри и функции, които вашият уред би има според цената. Тоест, колкото по-скъп е уредът, толкова повече допълнителни екстри можете да очаквате.

Специалистите препоръчват, че трябва винаги да купуваме това, за което сме финансово подготвени. Грешно е да си мислим, че ако попаднем на по-скъп уред той ще ни служи по-дълго. Ето защо винаги трябва да гледаме рационално на нещата и до инвестираме в уреди, за които имаме средства.

Няма коментари:

Публикуване на коментар