сряда, 1 юни 2016 г.

Liebherr магазин - заложете на специализираните магазини

Посещението на специализиран Liebherr магазин е една наистина задължителна стъпка ако имате желанието да си купите чисто нов хладилник за вкъщи от престижната немска марка, която вече над две десетилетия оперира на българския пазар. Магазините на бранда обаче не се срещат толкова често, колкото ни се иска и в повечето случаи е много по-лесно да да откриете обикновени хипермаркети.

Магазини Liebherr
Така например, класически пълен с техника хипермаркет можете да видите във всеки един по-голям град на страната, но специализирани Liebherr магазини има само в по-големите градове на България. Посещението на такъв обаче е много важно ако искате да разполагате с богат избор, а не да се ограничите до онова, което са решили търговците да предложат по тяхна преценка.

Разбира се, винаги можете да откриете много от моделите на Liebherr във всеки един хипермаркет в страната. При това можете да се изненадате колко са изкушаващи цените, които техните уреди предлагат.

Въпреки това, специалистите съветват ако искате да намерите голямо разнообразие от дадена марка и ако проявявате интерес конкретно към нея, то със сигурност най-доброто решение е просто да посетите най-близкия специализиран магазин. Това не се отнася само за Liebherr, но за всеки друг голям производител.

Докато в хипермаркетите обикновено се предлагат по 3 - 4 модела от най-търсените разновидности на всяка марка, то в един специализиран магазин можете да намерите всичко, включително и по-малко популярни типове хладилници и дори по-стари модели, които не се намират иначе много лесно.

Разбира се, по-малко популярни или пък по-стари не означава по-лоши. В интерес на истина е твърде възможно именно там да намерите нещо, което да ви допадне най-много. Понякога някои малко по-стари модели предлагат впечатляващо качество и ни най-малко не отстъпват на по-новите технологии, особено ако моделът от от последните две  - три години. Да не говорим за това, че обикновено в специализираните магазини и цените са без съмнение най-привлекателни.

Пазаруването от Liebherr магазин обаче си има и други предимства. В резултат от това, че служителите се опитват да поддържат на високо ниво реномето на бранда, те дават най-доброто от себе си в грижата за клиента, докато в един голям хипермаркет служителите традиционно не полагат толкова голямо внимание, което е съвсем естествено, предвид това, че не се налага да се грижат за репутацията на конкретно име.

Няма коментари:

Публикуване на коментар