петък, 10 юни 2016 г.

Какъв капацитет има хладилник Либхер Комфорт?

Обемът и вместимостта на хладилника и фризера са едно доста важно мерило, което често има достатъчно тежест за да определи дали даден уред е подходящ за нас и за нашия дом или не. Тези параметри при хладилник Либхер Комфорт са средни като показател, тоест не се отличават много от други марки.

Това което често се различава е вътрешното устройство на хладилниците и фризерите Либхер, защото те често са създадени така, че да имат по-голям капацитет и вместимост от много продукти на конкуренцията.

Вместимост на хладилната камера


Вместимостта на Либхер Комфорт
Хладилник Либхер Комфорт може да има значителни разлики във вместимостта на хладилната камера, като това зависи от самия модел хладилник, който сте си избрали. Някои малки уреди едвам надхвърлят 100 литра вместимост, като обикновено това са хладилници с миниатюрни размери и височина до един метър и дори по-малко.

В същото време, други уреди достигат височина над два метра, при което е съвсем естествено да се наблюдава и значително по-голям обем на вместимостта. Повечето такива модели имат вместимост на хладилната камера над 200 литра, дори и когато е налице голяма фризерна камера, която да завзема голяма част от уреда.

Но обемът, който хладилната камера на хладилник Либхер Комфорт може да поеме не е всичко. Имайте предвид, че това дали даден уред ще има по-голям или по-малък капацитет в голяма степен зависи и от това дали вътре уредът е добре устроен и дали е създаден така че да поеме възможно най-много продукти.

Именно това е един голям плюс при Либхер Комфорт. Хладилниците от този бранд и от тази серия са много добре организирани в това отношение. Техните рафтове, кутии и етажерки а вратата са специално изчислени и разработени за да могат да поемат колкото се може повече продукти, без при това уредът да изглежда претъпкан.

Вместимост на фризера


При един нормален уред винаги фризерното отделение е по-голямо от това на хладилната камера, дори и при уредите, при които на фризерът е поставен най-голям акцент. Това си има съвсем логично обяснение - просто хладилните камери са винаги много по-натоварени по отношение на ползваемостта.

Ако искате да чуете как стоят нещата в цифри, тогава ще ви кажем - около 110 литра е приблизителната вместимост на някои от най-големите фризери при някои модели хладилник Либхер Комфорт. Ако това не ви говори нищо, то най-големите фризери в комбинираните уреди са равни по обем на най-малките хладилници в търговската мрежа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар